Trainer & Coach

Peter Vocking traint duursporters en triatleten die sneller, beter of verder willen

Vocking Fast traint duursporters en triatleten met een doel voor ogen. Hoe groot of klein dat doel ook is, ik wil ergens met je naartoe werken, grenzen opzoeken en verleggen. Ik train beginnende sporters en top-triatleten. Ik kijk altijd naar jou als persoon en wat het maximale is wat jij uit je sportbeleving wilt en kunt halen. Of je nou traint voor een tien kilometer hardloopwedstrijd, een wielerkoers, je eerste halve triatlon of je PR op de hele triathlon wilt verbeteren – ik help het je bereiken. Samen maken we een persoonlijk plan waar ik je trainingsschema’s op baseer. Altijd passend bij jouw  wensen, mogelijkheden en ambitie. Een van de eerste vragen die ik je stel is: ‘Hoeveel tijd wil je erin stoppen?’

Tarief

Bel of mail me even als je wilt weten wat de kosten zijn voor begeleiding, coaching of trainen. 

Coach van topteams

Sinds eind 2013 coach en begeleid ik het dames eredivisieteam van Hellas Triathlon. In 2014 prolongeerden zij op spetterende wijze hun landstitel.
Een aantal top elite wielrenners en wielrensters coach en train ik met veel plezier.

Opleiding en achtergrond

In 2013 rondde ik de opleiding Triathlon Trainer Niveau 3 af. En in 2015 heb ik de opleiding Triathlon Trainer Niveau 4 succesvol afgerond. Dat maakt me een allround en gedegen trainer voor triatlon, hardlopen, wielrennen en zwemmen. Bij Hellas Triathlon ben ik sinds jaar en dag fiets- en hardlooptrainer. En zelf ben ik triatleet sinds 1986.

Persoonlijke aanpak

Standaard trainingsschema’s vind je overal. Daar heb je mij niet voor nodig, maar je komt er meestal ook niet echt verder mee. Ik wil je persoonlijk kennen en liefst eerst een keer met je sporten voor ik een plan en schema’s op maat maak. Omdat jij het beste uit jezelf kunt halen als ik snap wie je bent, wat je drijft en hoe je beweegt. Ik begin altijd met een uitgebreide, persoonlijke intake. Per e-mail houden we vervolgens contact over je voortgang en eventuele dilemma’s of vragen. Een paar keer per jaar sporten we samen.

Bel of mail me voor meer informatie of een afspraak.

Custom trained

Misschien wil je op een andere manier samenwerken. Er is van alles mogelijk. In overleg komen we tot een aanpak die past.

Trainen met vermogensmeter

Wielrenners die willen trainen met een vermogensmeter? Dat kan. Als een van de weinige trainers in Nederland kan ik je daarbij helpen.

Losse trainingen en events

Ik organiseer regelmatig ‘open trainingen’ waar je je voor kunt aanmelden. Altijd uitdagend, creatief en met aandacht voor iedere individuele deelnemer. Via Twitter en Facebook kondig ik ze aan en kun je je aanmelden.

Meer dan alleen trainen

Goede sportresultaten komen niet uit trainen alleen. Voeding. leefstijl en andere factoren spelen een rol. Voor voedingsadvies en leefstijlcoaching werk ik samen met Yneke Vocking.

Lezingen en workshops

Ik geef regelmatig lezingen en workshops over sport en bewegen. Voor organisaties die hun werknemers in beweging willen krijgen. Voor sportteams die verder willen komen. Of voor andere geïnteresseerden. Bel of mail me als je meer wilt weten.

word ook Vocking Fast